Qfor logo

DORO BEHAALT QFOR KWALITEITSLABEL

Je bedrijf laten auditeren… Het heeft eigenlijk wel wat weg van een spiegel die je zegt hoe het met het kwaliteitsniveau van je team en bedrijfsprocessen in gesteld. Altijd een beetje spannend en - toegegeven - meestal vergezeld van een lichte dosis ‘gezonde’ stress. Dat was ook het geval toen we DORO recent lieten screenen voor het Qfor-label*.

We zijn dan ook bijzonder trots om vandaag te mogen meedelen dat DORO - na een positieve audit - het QFor-label heeft behaald als opleidingsverstrekker in de domeinen van welzijn, preventie en veiligheid.

Tegelijk ontvingen we de erkenning dat ook onze opleidingsactiviteiten voor de voedselindustrie beantwoorden aan de criteria van FoodScan. Hierdoor kunnen Alimento-leden voortaan ook beroep doen op DORO doen als erkend opleidingspartner.

Een erkenning die we trouwens heel graag delen met ons team én met onze klanten, van wie we tijdens de doorlichting een onverdeeld positieve evaluatie kregen.


Een warm dankjewel dus, vanwege het hele DORO-team!

(*) Qfor-model is een tool voor kwaliteitsmeting en -verbetering binnen organisaties die learning- en consultingdiensten aanbieden.