IMG 0290

News

 • 26.04.2023

  JOB ALERT

  We zoeken nog collega's om onze droom waar te maken!

 • 19.01.2023

  Welkom Sam!

  Altijd fijn om sterke profielen toe te voegen aan ons expertenteam! Vorige week was het de beurt aan Sam Dobbels.

 • 10.11.2022

  DORO BEHAALT QFOR KWALITEITSLABEL

  Je bedrijf laten auditeren… Het heeft eigenlijk wel wat weg van een spiegel die je zegt hoe het met het kwaliteitsniveau van je team en bedrijfsprocessen in gesteld. Altijd een beetje spannend en - toegegeven - meestal vergezeld van een lichte dosis ‘gezonde’ stress. Dat was ook het geval toen we DORO recent lieten screenen voor het Qfor-label*.

  We zijn dan ook bijzonder trots om vandaag te mogen meedelen dat DORO - na een positieve audit - het QFor-label heeft behaald als opleidingsverstrekker in de domeinen van welzijn, preventie en veiligheid.

  Tegelijk ontvingen we de erkenning dat ook onze opleidingsactiviteiten voor de voedselindustrie beantwoorden aan de criteria van FoodScan. Hierdoor kunnen Alimento-leden voortaan ook beroep doen op DORO doen als erkend opleidingspartner.

  Een erkenning die we trouwens heel graag delen met ons team én met onze klanten, van wie we tijdens de doorlichting een onverdeeld positieve evaluatie kregen.


  Een warm dankjewel dus, vanwege het hele DORO-team!

  (*) Qfor-model is een tool voor kwaliteitsmeting en -verbetering binnen organisaties die learning- en consultingdiensten aanbieden.

 • 04.11.2022

  Welcome Pascale!

  We welcome our new enthusiastic colleague Pascale.

 • 10.09.2021

  Deadline for UKCA mark extended by 12 months

  Companies will have an extra year to put new product safety labels on most products marketed in England, Scotland and Wales, the government announced on 24 August.

 • 10.09.2021

  Welcome Pascale!

  We welcome our new enthusiastic colleague Pascale.

 • 28.06.2021

  Welcome Jurgen!

  DORO continues to grow, we are further strengthening our team with a valuable colleague!

 • 25.05.2021

  Proposal for regulation on machinery products

  Last month, the European Commission published a proposal for a
  regulation on machinery products. This could replace the current Machinery Directive 2006/42/EC. Our colleague Mitch follows the developments in machinery safety legislation for us in depth. He studied the recent proposal of the European Commission, and summarised the main lines in a nice document.
  Feel free to contact Mitch to receive the summary or for any other questions on this subject: Mitch@Doro-hse.com.